PENGURUSAN KUALITI MAKANAN HALAL

RM15.00

Padam

Penerangan

Pengurusan pembangunan berteraskan Islam merupakan mekanisme baru dalam pengurusan kualiti termasuklah kualiti makanan halal. Apabila meneliti isu integriti pengurusan kualiti makanan halal, usaha untuk memperkasakan ekonomi negara melalui industri makanan halal dilihat mempunyai halangan dan kekangan. Buku ini mengetengahkan isu-isu yang lazimnya berlaku dalam bidang pengurusan. Ia dilihat penting apabila institusi Islam seperti institusi yang terlibat dalam pengurusan kualiti makanan halal masih berlaku kemelut yang bakal mencemarkan ajaran Islam. Penghasilan makanan yang tidak tulen kehalalannya juga bakal meninggalkan kesan negatif kepada pembentukan akhlak dan jiwa seorang Muslim.

Maklumat

No. Produk
6415211001374101
No. ISBN/ISSN
9789834901370
Tarikh Terbit
10 Apr 2015
Muka Surat
113
Penulis
Norazilawati Md Dahlal
Berat (Versi Cetak)
0.19kg